01_bukkabrany 02_bukkabrany 03_bukkabrany 04_bukkabrany 05_bukkabrany 06_bukkabrany 07_bukkabrany 08_bukkabrany 09_bukkabrany 10_bukkabrany 11_bukkabrany 12_bukkabrany 13_bukkabrany 15_bukkabrany 16_bukkabrany 17_bukkabrany 18_bukkabrany 19_bukkabrany 20_bukkabrany 21_bukkabrany 22_bukkabrany 23_bukkabrany 24_bukkabrany 25_bukkabrany 26_bukkabrany 27_bukkabrany 28_bukkabrany

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Bükkábrányiak! Kedves Olvasó!

Engedje meg, hogy én köszöntsem először Bükkábrány Község megújult honlapján. Ezt az oldalt Önnek készítettük, hogy a lehető legtöbbet tudhasson meg egy helyen településünkről. Önöknek, bükkábrányiaknak. Éljenek itt közöttünk, az ország más szegletében vagy a világ bármely sarkán. És természetesen Önöknek is szánjuk a honlapunkat, akik ismerkednek a tájjal, kíváncsiak községünkre, vagy bármilyen információra van szükségük Bükkábrányról.

Bővebben...:

1. Ajánlatkérő
Bükkábrány Község Önkormányzata (3422 Bükkábrány, II. András tér 1.)
2. Pályázat tárgya
A kiíró a pályázóktól olyan szlogennel egybekötött logókat vár, melyek egyszerre egyediek, találóak, könnyen azonosíthatóak, trendkövetőek ugyanakkor időtállóak és vonzóvá teszik a települést, egyúttal egyedi módon tükrözik Bükkábrány karakterét, különleges értékeit.

3. Részvételi feltételek
- Pályázaton bárki részt vehet, de egy pályázó legfeljebb 3 pályázatot nyújthat be (minden terv külön értékelés alá esik)
- Nevezési díj nincs
- A pályázat egyfordulós
- A logó minimális felbontása 300 dpi
- A logó színes (maximum 3 szín) és fekete-fehér/szürkeárnyalatos formában is beküldendő.
- A pályázó kizárólag saját, új, eredeti szerzői alkotással pályázhat. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik, és a pályázó díjat nem kaphat. Amennyiben a plágium a díjátadást követően válik ismertté, akkor a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni, továbbá Bükkábrány Község Önkormányzatával szemben harmadik személy által, - különösen szerzői jogsértés címen - esetlegesen támasztott mindennemű követelésért helytállni és szavatolni. Ilyen jogvitás helyzetben vagy eljárásban a pályázó köteles mindent megtenni annak érdekében, hogy a Kiíró helyébe lépjen és a Kiíró az ilyen helyzetből vagy eljárásból elbocsátásra kerüljön.
4. Pályázathoz kötelezően benyújtandó dokumentumok
- a szlogen és a logó vektoros (EPS, AI, PSD) és kép formátumban (JPEG, GIF, PNG) komplexen és külön fájlokban is, színes és fekete-fehér változatban egyaránt
- a benyújtott pályaművek rövid szöveges ismertetése
- kitöltött pályázati adatlap
- nyilatkozat szerzői jogokról
5. Bírálati szempontok
- egyediség,
- Bükkábrány különleges értékeinek kifejezése,
- a megszokott települési szlogenekkel szemben dinamikus, cselekvésre késztető jelleg;
- könnyű megjegyezhetőség és beazonosíthatóság,
- rövid és egyszerű akár kétértelmű is (de ne szoruljon magyarázatra),
- trendkövető, de időtálló legyen a pályázat,
- szín- és formavilága (és tipográfiája) figyelemmel van a különböző megjelenési módozatokra (nyomtatott: színes és fekete-fehér, digitális)
- jól használható legyen különböző nyomdatermékeken kis és nagy méretben is, valamint internetes felületeken, reklámtárgyakon.
6. Pályázat beadása és elbírálása
- A pályázati anyagot - elektronikus adathordozón - lezárt borítékban 2018. január 10-ig (szerda) kell benyújtani a személyesen vagy postai úton (postára adás dátuma legkésőbb január 8. elsőbbségi, ajánlott küldeményként), Bükkábrány Község Önkormányzatához (3422 Bükkábrány II. András tér 1.) vagy e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címre "Települési szlogen és logópályázat” megjelöléssel. A határidő után érkezett pályázatok nem kerülnek a bíráló bizottság elé.
- A pályázat elbírálása egy fordulóban történik.
- Az alkotások közönségszavazat céljából Bükkábrány Község Önkormányzatának közösségi oldalán is megjelennek
- A beadott műveket öt tagú zsűri bírálja el, melyből 1 szavazatnak számít a közösségi oldalon elért eredmény 
- A zsűri legkésőbb 2018 január 17-ig hirdeti ki döntését
- A döntés ellen jogorvoslati lehetőség nincs.
- A döntésről valamennyi pályázó értesítést kap, a nyertes(ek) nevét a www.bukkabrany.hu internetes oldalon is közzé tesszük.
7. A nyertes pályamű díjazása, elismerése
A pályázati kiírás 150 000 Ft összdíjazású. A díj kifizetésére a Kiíró és a Pályázó(k) megállapodást kötnek, melyben rögzítik a logó és a szlogen későbbiekben történő mindennemű felhasználásának jogát is. A kiíró fenntartja a jogot, hogy a nyertes pályaművek között a rendelkezésre álló összeget nem egyenlő arányban osztja el. A nyertes pályázatok száma: maximum 2db.
8. Pályázati adatlap
A pályázati adatlap 2017. november 22-től tölthető le. Az adatlapot a pályázati anyaggal együtt lezárt borítékban, aláírással ellátva kérjük beküldeni.
A beküldött adatokat a kiíró bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja át.
9. Érvénytelen az a pályázat:
- amelyet határidőn túl nyújtottak be
- amelyet határidőben, de nem a megadott címre vagy formátumban nyújtották be, hiányos
- amely nem valós adatokat tartalmaz
- amely nem felel meg a pályázati feltételekben kiírtaknak
Hiánypótlásra lehetőség nincs.
10. Szerzői és felhasználói jogok 
- A pályázó vállalja, hogy a pályamunkák elkészítése során más, jogvédelem alatt álló alkotásokat nem használ fel.
- A pályázó felelősséget vállal azért, hogy a pályázati anyaga saját műve, amellyel semmilyen szerzői és egyéb jogokat nem sért, továbbá kijelenti, hogy bármilyen, esetleges jogsértésből adódó kárért felel. E feltételek megsértése esetén a pályázat érvénytelen, eredményhirdetés után kiderülő jogsértés esetén a díjat a pályázó köteles visszaadni.
- A pályázat benyújtója hozzájárul, hogy a pályázat kiírója a pályázat nyilvánosságát biztosítandó és a későbbi pályázatok népszerűsítésével kapcsolatban a pályázati anyagot, valamint a pályaművekről és a megvalósult munkákról készült dokumentációt nyomtatott, illetve elektronikus formában korlátlan ideig felhasználja.
- A pályázók hozzájárulnak pályamunkáiknak a Bükkábrány Község Önkormányzata weboldalán való megjelenéséhez, az önkormányzathoz köthető Facebook oldalon való megosztásához és a pályázathoz kapcsolódó sajtóanyagokban való szerepeltetéséhez.
- A pályázat kiírója a nyertes pályázat felhasználására teljes és kizárólagos jogot szerez, a szlogent szabadon felhasználhatja, illetve a nyertes pályázat anyagát és pályázó nevét nyilvánosságra hozhatja.
- A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a beérkezett logókat és a szlogeneket külön-külön értékelje és díjazza.
- A pályázat kiírója dönthet úgy, hogy a nyertes pályázat elemeit teljes egészében, részben, az egyes elemeket megváltoztatva vagy egyáltalán nem használja fel.
- A pályázók, a pályázati adatlap leadásával elfogadják, hogy műveik közönségszavazás céljából Bükkábrány Község Önkormányzata közösségi oldalán megjelenjenek.
11. Adatvédelmi nyilatkozat
Az Önkormányzat nyilatkozik, hogy a pályázók elérhetőségeit és a beadott pályaműveket kizárólag a pályázattal kapcsolatban használja fel, a pályázók nevének feltüntetése mellett.
12. Pályázati tájékoztatás
A pályázattal kapcsolatban felvilágosítást telefonon vagy email-ben, az alábbi elérhetőségeken biztosítunk.
Bükkábrány Község Önkormányzata, Szalai Szabolcs polgármester
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.+36309220141

 

Pályázati adatlap

Szerzői és felhasználói jogok

Ügyfélfogadás

A Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadása:

Hétfő: 8-16 óráig
Kedd: Nincs ügyfélfogadás!
Szerda: 8-16 óráig
Csütörtök: Nincs ügyfélfogadás!
Péntek:  8-12 óráig
   
Polgármester ügyfélfogadása: szerda 8-12 óráig
Jegyző ügyfélfogadása: kedd 8-12 óráig
   
Építésügyi előadó ügyfélfogadása: hétfő 8-16 óráig
Falugazdász ügyfélfogadása: kedd 8-16 órái
Családsegítő Szolgálat ügyfélfogadása: szerda 8-12 óráig
Pénztár: az ügyfélfogadás rendje szerint!

 

Elérhetőségek

Közös Önkormányzati Hivatal

3422 Bükkábrány
II. Antrás tér 1.

Telefon:  +36-49-535-022
Fax:        +36-49-535-023

E-mail:     hivatal@bukkabrany.hu